Total Nederland N.V.

Total Nederland N.V. een sterke ‘downstream’ speler op markt van de internationale olie- en gasmaatschappijen sprak de wens uit, met als thuishaven Voorburg, kantoor te gaan houden in een meer eigentijdse en dynamische werkomgeving van circa 4.000 m2 vvo in Den Haag.

Onze opdracht bestond o.a. uit het selecteren van een lokatie waarin een vernieuwende wijze van werken, zoals ‘open spaces’, meer technisch comfort en een hoog lokaal voorzieningenniveau, waaronder voldoende parkeerplaatsen, konden worden geboden. Verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft als actieve en betrokken verhuurder van het ‘preferred object of the shortlist’ een prijzenswaardige inspanning geleverd mede als gevolg waarvan Total Nederland N.V. de aankomende jaren zich kan beroepen op een goed geoutilleerde werkomgeving.

Themis Vastgoedpartners heeft bemiddeld bij de totstandkoming van een huurder vriendelijke huurovereenkomst inclusief technisch innovatieve voorzieningen alsmede ontwerp en realisatie van huurderspecifiek inbouwpakket op een bijzonder dynamische lokatie aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag.

PICT2679