arthur3 suxeed 52-1 suxeed-53/1 suxeed-54/1 suxeed-55/1
Nieuwe Vaart Utrecht

Nieuwe Vaart Utrecht

Voor een drietal gecombineerde gebouwen aan de Arthur van Schendelstraat in Utrecht met significante leegstand en een bruto vloeroppervlak van ca. 10.000m2 is in nauwe samenwerking tussen belegger, verhurende makelaars en Themis een sterk verhuur bevorderend concept ontwikkeld.

Door het thematiseren van het gebouwencomplex is een 'hub' samengesteld van organisaties die het duurzaam ondernemen en hart voor de maatschappij hoog in het vaandel hebben zoals; MVO Nederland, Nibud, Jantje Beton, Natuur en Milieu. Synergie ten top !

Dankzij toevoeging van een slim gecombineerd concept van receptie, horecavoorziening en vergaderfaciliteit, waarvan de volledige exploitatie is ondergebracht bij TheColourKitchen, is een succesvolle formule gepositioneerd waarbij huurders meer faciliteiten worden aangeboden op minder te huren vierkante meters. Het complex heeft diverse geïntegreerde duurzame oplossingen en een BREEAM In Use 'Very Good' certificering. Het succes hiervan blijkt uit een inmiddels volledig verhuurd complex. 

Themis Vastoedpartners heeft het gehele projectmanagement uitgevoerd namens eigenaar/verhuurder Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund N.V. uit Amsterdam.

17-06-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl