arthur3 suxeed 52-1 suxeed-53/1 suxeed-54/1 suxeed-55/1
Converse Netherlands B.V.

Converse Netherlands B.V.

Converse Netherlands B.V., een internationaal opererende dochteronderneming van Nike, zocht op Hilversumse bodem een inspirerende werklocatie in de nabijheid van de moederonderneming.

De opdracht voor Themis bestond uit het selecteren van een representatieve locatie met een goed bereikbare ontvangst- en presentatieruimte waarin op trendy en typisch Amerikaanse wijze ‘business to business deals’ kunnen worden gerealiseerd. Het accent lag hierbij op een ontzorgende en goed geoutilleerde locatie. Naast een klantgerichte omgeving stond ook een werknemer gerichte lokatie bovenaan het programma van eisen. Daar lag een uitdaging om een goed evenwicht te vinden.

Converse Netherlands B.V. had ook een verwachting bij de kwaliteit van de verhuurder, die zou het aspect maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel moeten hebben in lijn met die van Converse Netherlands B.V.

Themis Vastgoedpartners heeft bemiddeld bij de selectie van een toplokatie bij een maatschappelijk bewuste verhuurder en de totstandkoming van een bijzonder huurder-vriendelijke huurovereenkomst.

31-12-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl