arthur3 suxeed 52-1 suxeed-53/1 suxeed-54/1 suxeed-55/1
Arenapark Hilversum

Arenapark Hilversum

Het Arenapark, gelegen in Hilversum, is een goed bereikbaar mixed-use kantorenpark, met een bruto vloeroppervlak van ca. 150.000 m2, gelegen tegen het prachtige Goois Natuurreservaat .

De vastgoedbeleggers, met zowel institutioneel, gemeentelijk als particulier bezit, zijn georganiseerd in een vereniging met de naam Vastgoed Owners Collectief (VOC) met als doel het verblijfs- en werkklimaat te optimaliseren.

Vanaf de economische crisis in Nederland is het Arenapark via desbetreffende vereniging verbijzonderd door bestaande faciliteiten te optimaliseren en nieuwe funkties toe te voegen. Het Arenapark is inmiddels een goed geoutilleerd park met een prijzenswaardig laag leegstandspercentage. De attractieve waarden zijn van hoge kwaliteit en thans wordt een volledig nieuw Masterplan gerealiseerd waarmee de toekomstbestendigheid voor de aankomende jaren is geborgd. Hilversum heeft daarmee een sterke economische speler om trots op te zijn.

Themis Vastgoedpartners vervult hierbij een bestuurlijke(voorzitter) en organiserende funktie teneinde de lokale ambities te realiseren.

30-01-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl