arthur3 suxeed 52-1 suxeed-53/1 suxeed-54/1 suxeed-55/1
Jam3 EMEA B.V.

Jam3 EMEA B.V.

Themis heeft voor Jam3, een internationaal marketing- ontwerpbureau, een geweldige nieuwe werkomgeving van 600m2 vvo in Amsterdam getraceerd met gunstige huurvoorwaarden. 

Jam3 EMEA BV werkt voor internationale merken zoals Levi’s en Adidas en heeft vestigingen in Toronto, Los Angeles, Montevideo én natuurlijk Amsterdam. Voor de Amsterdamse vestiging diende een inspirerende en creatieve lokatie te worden geselecteerd die flexibele ruimte zou bieden voor de huidige ‘workflow’ en de toekomstige expansie; dus ‘future proof’. 

Jam3 deed een beroep op Themis om een klant specifiek programma van eisen op te stellen waarmee de keuze voor een geschikte nieuwe werklocatie, met de juiste prijs- kwaliteitverhouding, scherp kon worden gemaakt én kan worden gevonden. 

Na een uitgebreide marktverkenning van het het centrumgebied van Amsterdam is door Themis een advies uitgebracht voor een gebied dat bovengemiddeld aan de lokationele en economische aspecten voldoet: de Amsterdam Houthavens, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Waar ooit schepen met wereldbestemmingen aanlegden, is nu een thuishaven ontstaan voor nieuwe bedrijvigheid. Het stijlvolle verbouwde pakhuis aan de Van Diemenstraat 20-200, met aan de achterzijde uitzicht op het IJ, geeft Jam3 net even dat extra’s wat nodig is om onderscheidend zaken te doen. De lokatie was daarmee bepaald en de huuronderhandeling met de verhuurder verliep voorspoedig.

Elk succes is geschikt om te delen. Daarom zeker dank aan verhurende organisatie Spring Real Estate en eigenaar HNK Vastgoed B.V. voor hun pro-aktieve en professionele bijdrage waardoor een huurdervriendelijke huurovereenkomst is overeengekomen met Jam3EMEA BV: een prima basis voor een langdurige huurrelatie.

12-02-2022 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl