arthur3 suxeed 52-1 suxeed-53/1 suxeed-54/1 suxeed-55/1
Total Nederland N.V.

Total Nederland N.V.

Total Nederland N.V. een sterke ‘downstream’ speler op markt van de internationale olie- en gasmaatschappijen sprak de wens uit, met als thuishaven Voorburg, kantoor te gaan houden in een meer eigentijdse en dynamische werkomgeving van circa 4.000 m2 vvo. Bij voorkeur in Den Haag.

De uitdagende opdracht bestond uit het selecteren van een lokatie waarin een vernieuwende wijze van werken, zoals ‘open spaces’, meer technisch comfort en een hoog lokaal voorzieningenniveau, waaronder voldoende parkeerplaatsen en retail, konden worden geboden.

Verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft als actieve en betrokken verhuurder van het ‘preferred object of the shortlist’; de Bezuidenhoutseweg 273 in Den Haag, een prijzenswaardige inspanning geleverd mede als gevolg waarvan Total Nederland N.V. voor die lokatie heeft gekozen en de aankomende jaren zich kan beroepen op een goed geoutilleerde duurzame werkomgeving.

Themis Vastgoedpartners heeft bemiddeld bij de totstandkoming van een huurder vriendelijke huurovereenkomst inclusief technisch innovatieve voorzieningen.  Themis was tevens verantwoordelijk voor het projektmanagement over het ontwerp en realisatie van het huurderspecifiek inbouwpakket.

06-06-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl