arthur3 suxeed 52-1 suxeed-53/1 suxeed-54/1 suxeed-55/1
Spotzer Media Groep B.V.

Spotzer Media Groep B.V.

Spotzer Media Groep B.V., een speler op de markt van ‘digital marketing solutions’,  zocht voor haar expansie extra kantoorruimte aan De Lairessestraat 180 in Amsterdam.

Onze opdracht bestond uit het faciliteren van de contractuele uitbreiding, het uitwerken van een attractief inrichtingsontwerp voor Spotzer Media Groep met inherente verlenging van de huurovereenkomst.

Voor die expansie is, naast het bijhuren van extra kantoorruimte, creatief ingezet op additionele terrasvorming op een toenmalig ongebruikt dakvlak. Deze extra, zeker voor Amsterdamse begrippen, unieke buitenruimte heeft de basis gelegd voor een meerjarige huurovereenkomst. Deze ‘tailor made solution’ heeft voor Spotzer Media Groep én verhuurder een typische win-win situatie opgeleverd.

Themis Vastgoedpartners heeft bemiddeld bij de totstandkoming van een huurovereenkomst onder gunstige voorwaarden inclusief management van toegevoegde technisch voorzieningen alsmede het ontwerp en realisatie van huurderspecifiek inbouwpakket op een bijzonder dynamische lokatie aan De Lairessestraat 180 in Amsterdam.

06-06-2021 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl