vacatures

 

Themis Vastgoedpartners heeft een missie door haar dienstverlening te richten op het enthousiasmeren, creëren en onderhouden van een hoog ontwikkelde menswaardige werkwijze waarmee kwaliteit wordt toegevoegd aan het vastgoed én haar gebruikers.

Themis is in 2014 opgericht als Themis Vastgoedpartners B.V.  Vanaf oprichting zijn relaties onderhouden met particuliere beleggers, huurders, institutionele beleggers, vastgoedfondsen, maatschappelijke instellingen en overheid. Gestart is vanuit projekt- vastgoed- en assetmanagement dat vervolgens is verbreed met aan- en verhuur alsmede aan- en verkoop van vastgoed. Uit de solide basis die nu is gelegd  ontstaat de toekomst gerichte ambitie om uit te breiden en het aantal relaties te laten groeien.  

 

vacatures                 :  vooralsnog geen (open sollicitatie kan natuurlijk altijd !)

samenwerking   : Themis staat open voor samenwerkingsverbanden (feel free to call !)

 

Themis biedt ruimte aan professionals die een bijdrage kunnen leveren aan de onderneming zodat we in gezamenlijkheid kunnen floreren. Zowel een ambitieuze starter, doorgroeiende medior of ervaren senior is welkom.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jeroen Maaskant per email j.maaskant@themisvastgoedpartners.nl of telefonisch 06 14 82 70 23 om te kijken of er een interessante ‘match’ bestaat.

Maak je website met Websitemachine.nl