arthur3 suxeed 52-1 suxeed-51/1 suxeed-53/1 suxeed-54/1 suxeed-55/1

vacatures

 

Themis Vastgoedpartners heeft een missie door haar dienstverlening te richten op het enthousiasmeren, creëren en onderhouden van een hoog ontwikkelde menswaardige werkwijze waarmee kwaliteit wordt toegevoegd aan het vastgoed én haar gebruikers.

Themis is in 2014 opgericht als Themis Vastgoedpartners B.V.  Vanaf oprichting zijn relaties onderhouden met particuliere beleggers, huurders, institutionele beleggers, vastgoedfondsen, maatschappelijke instellingen en overheid. Gestart vanuit projekt- vastgoed- en asset-management, later aangevuld met aan- en verhuur alsmede aan- en verkoop van vastgoed. Uit de solide basis die nu is gelegd  ontstaat de toekomst gerichte ambitie om de portefeuille uit te breiden en het aantal relaties te laten groeien.  

 

vacature : thans geen vacature vacant (open solliciteren kan altijd!)

 

Themis biedt ruimte aan professionals die een bijdrage kunnen leveren aan de onderneming zodat we in gezamenlijkheid kunnen floreren. Ook de ambitieuze starter is welkom.

Om deel te nemen aan de onderneming is de inbreng van ‘workflow’ zoals relaties cq opdrachtgevers essentieel en natuurlijk de bereidheid en ‘drive’ om te bouwen aan een gezonde, zuivere en duurzame onderneming. Hierbij prevaleert kwaliteit uitdrukkelijk boven kwantiteit.

 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jeroen Maaskant per email j.maaskant@themisvastgoedpartners.nl of telefonisch 06 14 82 70 23 om te kijken of er een interessante ‘match’ bestaat.

Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl