suxeed-43 suxeed-44 suxeed-45 suxeed-49

Werken bij Themis

 

“Logica brengt ja van A naar B. Verbeelding brengt je overal“
Albert Einstein, natuurkundige (1879-1955)

 

Themis richt zich bij haar dienstverlening op het enthousiasmeren, creëren en onderhouden van een hoog ontwikkelde menswaardige werkwijze, dus ook in relatie tot haar dienstverbanden en samenwerkingen. Wij bieden ruimte aan  junioren, medioren en senioren zolang een positieve, professionele en holistische werkhouding prevaleert. Credo is het toevoegen van waarde, zowel op het gebied van vastgoed als voor haar gebruikers én natuurlijk de collega’s.

Themis is in 2014 opgericht als Themis Vastgoedpartners B.V.  Vanaf oprichting zijn relaties onderhouden met zakelijk gebruikers, particulieren, huurders, institutionele en particuliere beleggers, maatschappelijke instellingen en overheid. Gestart vanuit projekt- vastgoed- en asset-management, later aangevuld met aan- en verhuur alsmede aan- en verkoop. Uit de solide basis die nu is gelegd  ontstaat de toekomst gerichte ambitie om de vastgoedmanagementportefeuille uit te breiden en het aantal transacties in zowel het bedrijfsmatig vastgoed als de woningmarkt te laten groeien.

Het bedrijfsconcept van Themis is het bouwen van een gremium van gelijkgestemde collega-professionals die ruimte krijgt om in gezamenlijkheid persoonlijke kwaliteiten te laten excelleren en daar ook via deelname de vruchten van kunnen plukken. Daarmee wordt het gesloten karakter van een traditionele besloten vennootschap opengebroken en opengesteld voor kandidaten die willen participeren onder de noemer; ‘caring is sharing’. 

vennoot/compagnon

Themis biedt ruimte aan professionals die als vennoot/compagnon een bijdrage willen leveren aan de uitbreiding van de management-portefeuille en verbreding van de makelaardij.

Om toe te treden tot de besloten vennootschap en daarmee financieel te participeren bij onze dienstverlening is de inbreng van ‘workflow’ essentieel en natuurlijk de bereidheid en ‘drive’ om mee te bouwen aan een gezonde, zuivere en duurzame onderneming.

gewaardeerde competenties

* vastgoed gerelateerd academisch denk- werk- en/of opleidingsniveau,

* empathisch, communicatief ontwikkeld, representatief, ambitieus, accuraat en gestructureerd,

* affiniteit met geautomatiseerde systemen,

* cijfermatig inzicht en analytisch vermogen,

* en natuurlijk kunnen relativeren met een gezonde dosis humor.

 

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jeroen Maaskant per email j.maaskant@themisvastgoedpartners.nl of telefonisch 06 14 82 70 23 om te kijken of er een interessante ‘match’ bestaat.

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl