arthur3 suxeed 52-1 suxeed-53/1 suxeed-54/1 suxeed-55/1

Partners


"Een ander naar z’n beste krachten te helpen, is de schoonste taak"
Sophocles, Griekse dichter (496 v.C. - 406 v.C.)

 

 

Themis heeft een exclusief abonnement bij ‘BedrijvenCheck’ waarmee informatie over bedrijven en personen kan worden opgevraagd. Dat geeft u tijdig inzage en meer zekerheid bij het aangaan van een zakelijke relatie waardoor financiële risico’s beter kunnen worden beheerst. Iedereen wil natuurlijk dat een client op tijd betaalt, daar werken wij graag aan mee én voldoen daarmee aan onze zorgplicht (7:401 BW).


Door een uitgebreide persoons- of bedrijfscontrole weet u precies met wie u zaken doet en wat u kunt verwachten over de betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en het betaalgedrag van de persoon of het bedrijf waar u mogelijk zaken mee gaat doen. Door deze controles weet u vooraf met wie u te maken heeft, of er zorgen zijn over het nakomen van afspraken en hoe u in de toekomst problemen kunt voorkomen.

 

   

 

Themis werkt alleen met erkende bouwkundige keurders die het keurmerk ‘Vakkundig gekeurd’ mogen voeren. Bij vooral aankoop en verkoop van vastgoed is de technische staat een belangrijk onderdeel van de waardebepaling. Een verkoper heeft een informatieplicht die verplicht eventuele gebreken te melden, een koper heeft een onderzoeksplicht die verplicht onderzoek te doen naar technische feiten en omstandigheden.  Themis adviseert daarom de technische staat van een object altijd, voor een transactie, eerst vakkundig in kaart te laten brengen.

 

   

 

Themis werkt bij voorkeur met organisaties met een representatief ‘track record’. Daarom hebben wij een vrijblijvende samenwerking met SOOMedia die gespecialiseerd is in het presenteren van vastgoed en vastgoedcommunicatie. Bij verkoop en verhuur wordt zo de kunst toegepast om de authentieke waarden van een object te accentueren en de belevingswaarde te verhogen, belangrijk onderdeel van onze marketingstrategie.


SooMedia is een creatief mediabureau met een dynamisch team die gespecialiseerd is op het gebied van fotografie, video, design en styling maar ook is toegerust voor het inmeten van vastgoed conform de NEN2580 meetinstructie.

   
   

 

Themis werkt samen met 'preferred supplier' Studio van 't Wout voor interieur architectuur. Zo creëren wij symbiose tussen enerzijds de gebruiksvoorwaarden van vastgoed en anderzijds het gebruikscomfort.

Als mensen zich prettig voelen in hun werkomgeving, presteren ze beter. Daarom gaan we met Studio van ’t Wout bij inrichting altijd uit van het gedrag en de behoeftes van de medewerkers.

Wij houden van een persoonlijke benadering want we willen een goed advies kunnen geven. Daarom stellen we veel vragen. Open en fris. We bieden een interieurontwerp op maat en een kantoorinrichting die past bij de medewerkers en hun werkzaamheden.

Ook doen we onderzoek op de werkvloer. Wordt er veel gebeld of vergaderd? Is het rumoerig? Wie is er veel op pad? We luisteren met aandacht en weten te komen tot de kern van de behoeften, wensen en eisen van de mensen op de werkplek.

De interieurarchitecten proberen met elk ontwerp de verwachtingen te overtreffen. We creëren ideale, inspirerende werkplekken waar communicatie of juist concentratie de hoofdrol speelt. Modern, strak, tijdloos en natuurlijk eventueel volgens de principes van Het Nieuwe Werken.

De interieurarchitecten maken gebruik van de nieuwste producten en materialen. Door jarenlange ervaring in inrichting weten we stijlen, kleuren, luxe stoffen en meubelen van top designmerken als Vitra en Sinetica smaakvol te combineren. Ook zijn we sterk in het ontwerpen van interieurelementen op maat.

 
Studio van ’t Wout en Themis zijn specialist in turnkey projecten en nemen alle zorg uit handen. Van concept tot en met de daadwerkelijke realisatie, wij regelen het met Design & Build tot en met de inhuizing.

www.studiovantwout.nl 

Maak je website met Websitemachine.nl